Shop Zone - Xiaomi Note 11S

Viti i Ri me Telefon t’Ri

Përfito nga zbritja e fundvitit

Bëje me dhuratë personin më të dashur për ju , eja dhe zgjedh modelet më të mira me një çmim super të volitshëm.

Zgjedh Shop Zone për ta bërë zgjidhjen tuaj!

Oferta vlen nga 30.12.2022 deri me 07.01.20234

Ne u ofrojmë te gjitha risitë e teknologjisë se fundit:
• Mi Smart Mobile
• Mi Smart Home
• Mi Smart Accessories
@shopzone.ks
Ulpian afer aleances

https://www.instagram.com/shopzone.ks/

Çmimi:

Shop Zone - Xiaomi Note 11S

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme