Shop Zone - Note 12 Pro 5G

 12 Muaj Garancion.
Note 12 Pro 5G ofron një përvojë të shkëlqyeshme të përdorimit.
Sistemi i operimit është i përdorueshëm dhe intuitiv, duke lejuar qasjen lehtë në aplikacione dhe opsione të ndryshme.

Ne u ofrojmë te gjitha risitë e teknologjisë se fundit.

 Brendet me te mira i gjeni ne ShopZone  @shopzone.ks 

 Ulpian afer aleances

https://www.instagram.com/shopzone.ks/

Çmimi: 299.99€

Shop Zone - Note 12 Pro 5G

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme