Shop Zone - Xiaomi 13T

12 Gb Ram, 256 Gb Memorie, 12 Muaj Garancion - 649.99€
Xiaomi 13T është një smartphone i ri dhe i pasur me karakteristika të përsosura!
Ky telefon ka një dizajn modern dhe tërheqës, një ekran tërheqës me cilësi të lartë dhe një performancë të shkëlqyeshme.
Dhe ajo që është më e mira, është një zgjedhje e arsyeshme për çdo person që kërkon një pajisje të fuqishme dhe të stilizuar!"

Ulpiane, Prishtine
Ju mirepresim

  https://www.instagram.com/shopzone.ks/

Çmimi: 649.99€

Shop Zone - Xiaomi 13T

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme