Fibula Travel -TUI BLUE XANTHE - UAI, SIDE - Turqi

Nisje direkte për Antalya nga:
Prishtina, Shkupi, Tirana, Zvicra, Gjermania, Austria, Belgjika dhe gjithë Europa!
TUI BLUE XANTHE - UAI, SIDE - Turqi
Prej: 657€ per person ne dhome dyshe
7 ditë/ 6 netë
Data e nisjes: 28.04.2024
Ne çmim përfshihet:
-Fluturimi direkt për Antalya
-Transferi: aeroport - hotel - aeroport
-Asistencë e stafit FIBULA me bazë ne ANTALYA -24/7, gjatë gjithë kohës.
-Taksat e aeroportit është: 40€.
Zgjedhe ofertën tuaj, dhe knaquni
SIGURI DHE KUALITET 100%
Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert!

Ju mirëpresim në zyret tona në:
038/045/049 24 25 26, Prishtinë dhe Albi Mall
045 87 55 55, Pejë
045 37 35 55, Prizren
045 37 36 66, Gjakovë

https://www.facebook.com/fibulakosova 

https://www.instagram.com/fibulakosova/

Fibula Travel -TUI BLUE XANTHE - UAI, SIDE - Turqi

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme