Fibula Travel -PINE BEACH BELEK

PINE BEACH BELEK - UAI, BELEK - Turqi
Prej: 697€ per person ne dhome dyshe
7 ditë/ 6 netë
Data e nisjes: 28.04.2024
Ne çmim përfshihet:
-Fluturimi direkt për Antalya
-Transferi: aeroport - hotel - aeroport
-Asistencë e stafit FIBULA me bazë ne ANTALYA -24/7, gjatë gjithë kohës.
-Taksat e aeroportit është: 40€.
Zgjedhe ofertën tuaj, dhe knaquni  
SIGURI DHE KUALITET 100%
Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert!

Ju mirëpresim në zyret tona në:
038/045/049 24 25 26, Prishtinë dhe Albi Mall
045 87 55 55, Pejë
045 37 35 55, Prizren
045 37 36 66, Gjakovë

https://www.facebook.com/fibulakosova 

https://www.instagram.com/fibulakosova/

Fibula Travel -PINE BEACH BELEK

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme