ProLab - Shega

E pasur me antioksidantë dhe vitamin C
 Shega ndihmon në parandalimin dhe trajtimin e disa llojeve të kancerit
 Sëmundjeve kardiovaskulare
  Osteoartritit dhe artritit reumatoid
 Përmirëson shërimin e plagëve
 Është e dobishme për sistemin riprodhues
 Mbron shëndetin e zorrëve dhe fuqizon imunitetin
 Poashtu, shërben si eliksir i bukurisë suaj.

Tel: 049 789 410 

 Info@prolab-ks.com

 Rruga "Muslim Mulliqi” Ulpianë D2/35, Prishtinë

https://www.facebook.com/prolab.ks 

https://www.instagram.com/laboratoriprolab/

ProLab - Shega

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme