EBC Cosmetics - Acqua Di Giò Profondo EAU DE PARFUM

Zbuloni Acqua di Giò Profondo, aromën e re mashkullore nga Giorgio Armani. Acqua di Giò Profondo është interpretimi detar intensiv i Acqua di Giò. Më shumë sesa një aromë, Aqua di Giò Profondo është një zhytje e thellë tërheqëse në thellësinë e shpirtit, duke përqafuar vlerat e lirisë, sensuralitetit dhe mashkullorisë moderne, duke zbuluar një dimension gjithnjë e më të thellë.

Elegance & Beauty Cosmetics since 1993

Tel: 049 747 100

EBC Cosmetics Stores / Adresses :

1. Sunny Hill - St.Eqrem Qabej

2. Shopping Mall Royal Mall - Street B 049754333

3. St. Nëna Terezë - 049 747 500

4. St. Garibaldi in front of Hotel Grand - 049 747 800

5. Shopping Mall ETC - Fushë Kosovë

6. Shopping Mall Albi Mall floor 0 - Veternik 049 889 500

7. Shopping Mall Albi Mall floor 1 - Veternik

8. Shopping Mall “Galeria” - Prizren

9. The Village - Shopping & Fun - Ferizaj

www.ebc.shop 

https://www.instagram.com/ebccosmetics/

Çmimi: 123.6€
Gjinia Kozmetike
Vazhdo te pagesa Shto në Shportë

EBC Cosmetics - Acqua Di Giò Profondo EAU DE PARFUM

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme