Blej Banesë të re në Kompleksin e Xhafa Company- 64.18m²

Blej Banesë të re në Kompleksin e Xhafa Company

Thirr tani dhe merr banesë me 64.18m²

Rruga "Nëna Tereze” përball Postes së Vales Fushë Kosovë

--

Për me shumë informata dhe takime na kontaktoni në:

048-885-800 / 048-885-200

xhafashpk1@gmail.com

https://www.facebook.com/xhafaaconstructionshpk

Çmimi: Me marrveshje
Lagjia (adresa) Fushë Kosovë
Metra katrore 64
Numri i dhomave 1
Ballkon PO
Lloji Ne Shitje

Blej Banesë të re në Kompleksin e Xhafa Company- 64.18m²

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme