Blej Banesë të re në Kompleksin e Xhafa Company-89.78m²

Blej Banesë të re në Kompleksin e Xhafa Company

Thirr tani dhe merr banesë me 89.78m²

Rruga "Nëna Tereze” përball Postes së Vales Fushë Kosovë

--

Për me shumë informata dhe takime na kontaktoni në:

048-885-800 / 048-885-200

xhafashpk1@gmail.com

https://www.facebook.com/xhafaaconstructionshpk

Çmimi: Me marrveshje
Lagjia (adresa) Fushë Kosovë
Metra katrore 89
Numri i dhomave 2
Ballkon PO
Lloji Me qera

Blej Banesë të re në Kompleksin e Xhafa Company-89.78m²

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme