Nesa Home-Tepihe

Koleksioni Lima trend i cili sjellë eleganc në shtëpin tuaj me dizajne dhe ngiyrat e kombinuara, ofron një ndjesi të butë nga fijet e holla.

Vjen me Super qmim: 1.60x2.30 83.99€

Adresa:

1). Magjistralja Prishtinë-Ferizaj (Te rrethi i Çagllavic)

+383 (0) 46 70 50 50

2). Zona industriale Prishtinë-Fushkosove (afër FSKs)

+383 (0) 45 70 50 50

Nesahome garanton kualitet

https://www.facebook.com/perde.tepiha.nesahome 

https://www.instagram.com/perde.tepiha.nesahome/ 

http://www.nesa-home.com/ 

nesahome.info@gmail.com

Nesa Home-Tepihe

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme