Startech -USB

Përjetoni freskinë pranverore me kampanjën tonë Spring Tech! 
Plotësoni ambientin tuaj të punës e stacionin e lojërave me ofertat tona dhe eksploro koleksionin tonë për zgjidhjet më të fundit në teknologji! 
Mos humbisni këtë rast për të përfituar nga cmimet më të mira në treg! 
StarTech partner që ju sjell freski në cdo fillim të ri!
NXITONI për të shfrytëzuar këtë mundësi ekskluzive!
Na kontaktoni në:
 +383 48 63 11 11
 Transporti falas në tërë Kosovën për të gjitha produktet mbi 20€
Për më shumë produkte vizitoni dyqanin tonë online: startech24.com

http://www.startechks.com/

 https://www.instagram.com/startechks/

https://www.facebook.com/startechks

Çmimi: 9.99€

Startech -USB

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme