Auto Servis Egzoni

Auto Servis "EGZONI" ju ofron të gjitha shërbimet e servisit të veturave.
Me një përvojë të gjatë në fushën e automekanikes dhe i specializuar në veturat Volkswagen dhe Audi.

Tel:044 999 688
Ferizaj, Kosovo

Auto Servis Egzoni

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme