Startech - Apple AirPods Max

Jetojeni një përvojë dëgjimi të shkëlqyer me Apple AirPods Max!
Me mundësinë e izolimit të zhurmës dhe dizajn të përshtatshëm këto kufje jo vetëm që sigurojnë komfort gjatë përdorimit por edhe ofrojnë tinguj me cilësi të lartë.
Gjithashtu, kontrolli i thjeshtë bën që të dëgjoni muzikë, të bisedoni dhe t'ju përgjigjeni telefonatave me lehtësi!
Zgjidhni cilësi dhe rrini në trend me Apple AirPods!
NXITONI për të shfrytëzuar këtë mundësi ekskluzive!
Na kontaktoni në:
 +383 48 63 11 11
 Transporti falas në tërë Kosovën për të gjitha produktet mbi 20€
Për më shumë produkte vizitoni dyqanin tonë online: startech24.com

 https://www.instagram.com/startechks/

https://www.facebook.com/startechks

Çmimi: 669.99€

Startech - Apple AirPods Max

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme