Startech -Lenovo PC

Lenovo PC IdeaCentre është zgjedhja e përsosur për të eksploruar botën e lojërave!
Me procesorin Intel Core i5-11400, 16GB RAM dhe 512GB SSD, ofron performancë të shkëlqyer dhe shpejtësi të paimagjinueshme.
 Mos humbisni mundësinë për të përmirësuar stacionin tuaj të lojërave duke zgjedhur këtë PC nga Lenovo!
NXITONI për të shfrytëzuar këtë mundësi ekskluzive!
Na kontaktoni në:
 +383 48 63 11 11
 Transporti falas në tërë Kosovën për të gjitha produktet mbi 20€
Për më shumë produkte vizitoni dyqanin tonë online: startech24.com

http://www.startechks.com/

 https://www.instagram.com/startechks/

https://www.facebook.com/startechks


Çmimi: 599.99€

Startech -Lenovo PC

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme