Startech -Dell

Nëse kërkoni një laptop që do t'ju ofrojë performancë të jashtëzakonshme dhe shumë funksione të ndryshme, Dell Inspiron 7501-5781SLV është zgjedhja e duhur për ju. 
NXITONI për të shfrytëzuar këtë mundësi ekskluzive!
Na kontaktoni në:
 +383 48 63 11 11
 Transporti falas në tërë Kosovën për të gjitha produktet mbi 20€
Për më shumë produkte vizitoni dyqanin tonë online: startech24.com

http://www.startechks.com/

 https://www.instagram.com/startechks/

https://www.facebook.com/startechks

Çmimi: 499.99€

Startech -Dell

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme