Startech -Plantronics Voyager Legend Headset

Plantronics Voyager Legend Headset kombinon teknologjinë e fundit me një dizajn elegant dhe një performancë të jashtëzakonshme, duke ofruar një përvojë të papërshkrueshme të komunikimit.
NXITONI për të shfrytëzuar këtë mundësi ekskluzive!
Na kontaktoni në:
 +383 48 63 11 11
 Transporti falas në tërë Kosovën për të gjitha produktet mbi 20€
Për më shumë produkte vizitoni dyqanin tonë online: startech24.com

http://www.startechks.com/

 https://www.instagram.com/startechks/

https://www.facebook.com/startechks

Çmimi: 99.99€

Startech -Plantronics Voyager Legend Headset

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme