Startech -Karrige LC Power

Përmirësoni përvojën tuaj të lojërave me karrigen LC-GC-703BW!
 Kjo karrige gaming, me ngjyrë të zezë dhe të bardhë, ofron një kombinim të përsosur të komfortit dhe stilit.
Dizajnuar për të mbështetur posturën tuaj gjatë sesioneve të gjata të lojërave, kjo karrige siguron një përvojë të rehatshme duke ju mundësuar që të jeni pjesë e një bote lojrash plotë rehati dhe emocione! 
NXITONI për të shfrytëzuar këtë mundësi ekskluzive
Ose na kontaktoni në:
 +383 48 63 11 11
 Transporti falas në tërë Kosovën për të gjitha produktet mbi 20€
Për më shumë produkte vizitoni dyqanin tonë online: startech24.com

http://www.startechks.com/

 https://www.instagram.com/startechks/

https://www.facebook.com/startechks

Çmimi: 184.99€

Startech -Karrige LC Power

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme