Startech -Apple HomePod Mini

Apple HomePod Mini me dizajnin e tij kompakt, ofron cilësi të lartë të tingujve dhe inteligjencë artificiale për të kontrolluar pajisjet inteligjente në shtëpi.
 Nëse dëshironi një zë të qartë dhe të pastër, një performancë të fuqishme, dhe integrim të lehtë me ekosistemin e Apple, HomePod Mini është zgjedhja e duhur për ju!
NXITONI për të shfrytëzuar këtë mundësi ekskluzive
Ose na kontaktoni në:
  +383 48 63 11 11
 Transporti falas në tërë Kosovën për të gjitha produktet mbi 20€
Për më shumë produkte vizitoni dyqanin tonë online: startech24.com

http://www.startechks.com/

 https://www.instagram.com/startechks/

https://www.facebook.com/startechks

Çmimi: 149.99€

Startech -Apple HomePod Mini

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme