Startech -Steelseries TKL 3 APEX

Eksploro lojën në një nivel të ri me Steelseries TKL 3 APEX!
 Kjo tastierë është e dizajnuar për të përmirësuar performancën dhe përvojën tuaj të lojës.
Kompakte dhe e lehtë për t'u përdorur. Zgjedhni këtë tastierëdhe bëhuni gati për aventurat tuaja të lojërave me ngjyra dhe stil! 
NXITONI për të shfrytëzuar këtë mundësi ekskluzive!
Na kontaktoni në:
 +383 48 63 11 11
 Transporti falas në tërë Kosovën për të gjitha produktet mbi 20€
Për më shumë produkte vizitoni dyqanin tonë online: startech24.com

http://www.startechks.com/

 https://www.instagram.com/startechks/

https://www.facebook.com/startechks

Çmimi: 59.99€

Startech -Steelseries TKL 3 APEX

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme