Startech -Pc The Beast

Përjetoni lojërat në maksimum me produktet tona!
 Ky gaming build siguron performancë të lartë në çdo lojë dhe projekt, me një kohë veprimi të shpejtë dhe ekzekutim të shkëlqyeshëm të aplikacioneve.
Ngriteni nivelin e eksperiencës tuaj në gaming me Pc The Beast!
NXITONI për të shfrytëzuar këtë mundësi ekskluzive!
Na kontaktoni në:
 +383 48 63 11 11
 Transporti falas në tërë Kosovën për të gjitha produktet mbi 20€
Për më shumë produkte vizitoni dyqanin tonë online: startech24.com

http://www.startechks.com/

 https://www.instagram.com/startechks/

https://www.facebook.com/startechks

Çmimi: 929.99€

Startech -Pc The Beast

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme