Startech -Lenovo Intouch215b

Lenovo Intouch215b IPS 22 inch
Me cilësi të shkëlqyeshme të imazhit IPS, ekrani prej 22 INCH ofron ngjyra te pasura dhe pamje shumë të detajuara.
Dizajni i tij i përshtatshëm e bën të lehtë montimin në çdo ambient!
Mundësia e ekranit me prekje shton një nivel të ri të interaktivitetit dhe përformancës në ambientet e punës! 
Zbuloni cilësinë dhe performancën me Lenovo intouch!
NXITONI për të shfrytëzuar këtë mundësi ekskluzive!
Ose na kontaktoni në:
 +383 48 63 11 11
 Transporti falas në tërë Kosovën për të gjitha produktet mbi 20€
Për më shumë produkte vizitoni dyqanin tonë online: startech24.com

http://www.startechks.com/

 https://www.instagram.com/startechks/

https://www.facebook.com/startechks

Çmimi: 279.99€

Startech -Lenovo Intouch215b

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme