Fibula Travel - BULGARIA 2024

BULGARIA 2024 - Eksperiencë e parë me Fibula: Nisja direkt për në mrekullinë e Bullgarisë!
BULGARIA 2024 - Vetëm me Fibula!
Oferta ekskluzive - zgjidh Hotelin tënd, sa ka plot per t’u zgjedhur!
  Nisja: 18.06.2024
 8 ditë/ 7 netë
Përfshirë në çmim:
 Hoteli
 Fluturimi për Burgas
 Transferi aeroport-hotel-aeroport
 Asistencë 24/7 nga Fibula
 Kënaqësia
 Garanci
*Taksat aeroporti: 40€
Zgjedh ofertën tënde dhe merr pjesë në aventurën më të mahnitshme!
SIGURI DHE KUALITET 100%
Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert!
Ju mirëpresim në zyret tona në:
038/045/049 24 25 26, Prishtinë dhe Albi Mall
045 87 55 55, Pejë
045 37 35 55, Prizren
045 37 36 66, Gjakovë

https://www.facebook.com/fibulakosova

Fibula Travel - BULGARIA 2024

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme