Aurora Travel- Caves Beach Resort Egypt

Shijoni pushimet në Caves Beach Resort Egypt me Aurora Travel Agency 
Caves Beach Resort - Adults Only
Standard Pool View / All Inclusive
Nisja me datë 20.05.2024 - 26.05.2024
Çmimi për person 599€
Përfshihen:
Biletat SKP-HRG-SKP
20kg bagazh për person
Për rezervime na kontaktoni ne:
 +383 49 23 23 25 ( WhatsApp dhe Viber )
 +383 49 88 66 00
 038 603 341
Na vizitoni:
 Zona Industriale (Tek Klan Kosova), Prishtinë

ahmetaurora@hotmail.com

https://www.facebook.com/Auroratravel.ks

Aurora Travel- Caves Beach Resort Egypt

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme