Infotech - Laptop Asus

Super Ofertë, Laptop  Asus ROG ZEPHYRUS për vetëm 120.83 Eur në muaj  
 Intel Core i9-12900H  ( 14 Core 20Threads , Max Turbo Frequency 5.00 GHz )
 16GB Ram Memory 
 1TB  SSD NVMe 
16"  Display  165Hz,
 NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti 8GB, 
Vetëm 1450 EUR, blerja me keste është e mundur përmes TEB dhe Raiffeisen Bank. 
Sasia e Limituar
Viber/TEL: +383 44 609 130
Skype: Infotech-kosovo
Email: Infotech_kosova@yahoo.com
Adresa: Veternik M25-3 (Magjistralja Prishtine - Gjilan, perballe restaurant n'Peshk) 10000 , Prishtine, Republika e Kosovës.

https://www.instagram.com/infotech_estore/?hl=en

https://www.facebook.com/infotech.ks

Çmimi: 1450€

Infotech - Laptop Asus

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme