Startech -Monitor HP

Përjeto ngjarjet me detaje dhe ngjyra sa më të gjalla me Monitorin HP 24x 24c VA! 
 Ky monitor i teknologjisë së fundit sjell një përvojë të veçantë me dizajnin e tij të lakuar.
Me përformancë 144 Hz dhe Free Sync, 24x 24c bëhet një zgjedhje e shkëlqyer për lojtarët dhe profesionistët e grafikës.
Përmirëso perceptimin vizual dhe shfrytëzo çdo moment në maksimum me HP 24x! 
Nxitoni për të shfrytëzuar këtë mundësi ekskluzive!
Ose na kontaktoni në:
 +383 48 63 11 11
 sales@startech24.com
 Transporti falas në tërë Kosovën për të gjitha produktet mbi 20€
Për më shumë produkte vizitoni dyqanin tonë online: startech24.com
 Transporti falas në tërë Kosovën për të gjitha produktet mbi 20€
Për më shumë produkte vizitoni dyqanin tonë online: startech24.com

http://www.startechks.com/

 https://www.instagram.com/startechks/

https://www.facebook.com/startechks

Çmimi: 159.99€

Startech -Monitor HP

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme