Ring Mall -Koton

Trendi dhe me stil në çdo dalje tuajën me koleksionin e ri pranverë/verë
nga Koton. Vizitoni dyqanin dhe zbuloni më shumë.

Ring Mall është qendra më e madhe tregtare në Ferizaj, me 70 dyqane, top brende ndërkombëtare e vendore. Orari i punës, çdo ditë 10:00-22:00

https://www.instagram.com/theringmall/

Ring Mall -Koton

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme