Ring Mall - SB.POLO

Santa Barbara Polo & Racquet Club (SB.POLO) është një klub i njohur polo me bazë në Santa Barbara, Kaliforni, i themeluar në vitin 1911. Përveç organizimit të ndeshjeve të polo dhe ofrimit të objekteve të tenisit, klubi ka licencuar emrin e tij për një sërë produktesh të stilit të jetesës, duke përfshirë orët.
Orët Santa Barbara Polo & Racquet Club zakonisht tregtohen si ora të modës, duke ofruar dizajne elegante që pasqyrojnë lidhjen e klubit me polon dhe luksin. Këto orë shpesh shfaqin dizajne klasike, elemente sportive dhe markë që thekson trashëgiminë prestigjioze të klubit.
Këtu janë disa veçori të zakonshme që mund të gjeni në orët SB.POLO:
*Dizajni*: Zakonisht elegant dhe sportiv, duke reflektuar stilin e jetesës në polo.
*Materiali*: Korniz çeliku inox, rripa lëkure dhe nganjëherë veshje me ar ose argjend.
*Mekanizmi*: Lëvizjet e kuarcit janë të zakonshme, megjithëse disa modele mund të ofrojnë lëvizje automatike.
*Rezistenca ndaj ujit*: Shumë modele ofrojnë një nivel të caktuar të rezistencës ndaj ujit, të përshtatshme për përdorim të përditshëm.
Këto orë janë të disponueshme në dyqanet EMO dhe shitësve tjerë të autorizuar nga Distributori vetëm për Kosovë EMO Group.

Ring Mall është qendra më e madhe tregtare në Ferizaj, me 70 dyqane, top brende ndërkombëtare e vendore. Orari i punës, çdo ditë 10:00-22:00

https://www.instagram.com/theringmall/

Ring Mall - SB.POLO

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme