Fibula Travel -Grand Hotel Sveti Class 4*

Vera me FIBULA në Bullgari,
Grand Hotel Sveti Class 4*
Duke filluar nga: 299€ - UAI, për person, 5 ditë / 4 netë
Bulgaria 2024
12.06.24 - 16.06.24
Çmimet jan' vetëm për Hotel.
SIGURI DHE KUALITET 100%
Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert!
Ju mirëpresim në zyret tona në:
038/045/049 24 25 26, Prishtinë dhe Albi Mall
045 87 55 55, Pejë
045 37 35 55, Prizren
045 37 36 66, Gjakovë

https://www.facebook.com/fibulakosova

Fibula Travel -Grand Hotel Sveti Class 4*

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme