Mobileria Walker - Dhome e dites

Zgjedhë mobilje që ju ofrojnë komoditet ju dhe familjes tuaj, dizajn modern dhe stilistik që tregon dhomën e ndenjës të përsosur në shikim të parë, zgjedh garnituren Roma!

Nga 2380€ në 1750€

4 | 330cm

3 | 240cm

1 | 100cm

- Mobileria Walker | Inovative përherë!

Magjistralja Prishtinë - Ferizaj, 300m nga rrethi i QMI-së.

+383 44 303 550

https://www.facebook.com/mobileriawalker 

instagram.com/mobileriawalker/ 

walkershpk@gmail.com 

Çmimi: 1750€

Mobileria Walker - Dhome e dites

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme