Natural Therapy - PROSTATOL COMPLEX

PROSTATOL COMPLEX është suplement ushqimor i destinuar për popullatën e rritur mashkullore për të ruajtur shëndetin dhe funksionin e prostatës! 
Përdorimi i rregullt i preparatit:
 Ndihmon në zvogëlimin e nevojës për të urinuar, veçanërisht urinimin gjatë natës (zvogëlon ndjenjën dhe nevojën për zbrazje të shpeshtë të fshikëzës, veçanërisht gjatë natës);
 Përmirëson rrjedhjen e urinës, ndihmon në rikthimin e rrjedhjes normale dhe zbrazjen e fshikëzës;
  Ndihmon në zbutjen e inflamacionit të prostatës dhe zvogëlimin e madhësisë së tij;
 Përmirëson nivelet e testosteronit, epshin dhe funksionin seksual tek meshkujt;
 Ndihmon në lehtësimin e simptomave të inflamacionit dhe infeksioneve të sistemit urinar;
 Ndihmon në zvogëlimin e rrezikut të kancerit të prostatës dhe ruajtjen e shëndetit dhe funksionit të prostatës.

naturaks.com 

https://www.facebook.com/naturatherapy.ks

Çmimi:

Natural Therapy - PROSTATOL COMPLEX

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme