Iphone 14 Pro Max 256 GB

Shes iphone 14 pro max me 256 giga dhe me 95 batery health telefoni eshte ne gjendje perfekte si i ri i pa servisuar per me shum mund te kontaktoni ne nr 049 520 559

Çmimi: 840€

Iphone 14 Pro Max 256 GB

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme