Mobileria Walker -Dhome e gjumit

Dhoma Asia oazë e bukur e komoditetit. Ambient relaksues që pasqyron një ndjenjë të qetësisë dhe harmonisë.

Shtrati me komodina | 3.20 x 2.20

Dollapi | 2.50 m

Komoda e kozmetikës | 1.30

- Mobileria Walker | Inovative përherë!

Magjistralja Prishtinë - Ferizaj, 300m nga rrethi i QMI-së.

+383 44 303 550

https://www.facebook.com/mobileriawalker 

instagram.com/mobileriawalker/ 

walkershpk@gmail.com 

Çmimi: 1400€

Mobileria Walker -Dhome e gjumit

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme