Mobileria Walker -Dhome e gjumit

Krijoni një dhomë gjumi që mund t'ju japë qetësinë dhe komoditetin që ju nevojitet, zgjedh dhomën Pine moderne, funksionale dhe e rehatshme.

Shtrati me komodina | 3.30 x 2.20

Dollapi | 2.60 m

Komoda e kozmetikës | 1.40

- Mobileria Walker | Inovative përherë!

Magjistralja Prishtinë - Ferizaj, 300m nga rrethi i

QMI-së.

+383 44 303 550

https://www.facebook.com/mobileriawalker 

instagram.com/mobileriawalker/ 

walkershpk@gmail.com 

Çmimi: 1380€

Mobileria Walker -Dhome e gjumit

Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme