Spitali Kestrina - Kongresi i Shoqatës së Gjinekologëve dhe Obstetërve

Gjatë fundjavës, u mbajt Kongresi i Shoqatës së Gjinekologëve dhe Obstetërve të Kosovës, ku bashkëorganizues ishte edhe Spitali Kestrina.
 Ky kongres mblodhi së bashku profesionistë të shquar nga fusha jonë për të ndarë njohuritë dhe përvojat më të fundit, duke synuar avancimin e kujdesit shëndetësor.
Gjatë këtij kongresi, u prezantuan studime të reja dhe inovacione në trajtimet mjekësore, të cilat do të kontribuojnë në përmirësimin e kujdesit ndaj pacientëve. 
Diskutuam sfidat me të cilat përballemi dhe kemi ndarë zgjidhje të mundshme për të përmirësuar shërbimet që ofrojmë.
Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit dhe organizatorët për këtë ngjarje të rëndësishme, e cila na mundësoi të rrisim njohuritë dhe të forcojmë lidhjet profesionale.
Spitali Kestrina, për shëndetin tuaj! 
Na kontaktoni:
045 463 177
048 742 888

spitalikestrina@gmail.com

https://www.facebook.com/spitalikestrina
Rruga Llabjani nr. 5, Hajvali, Magjistralja Prishtinë-Gjilan, km.6, Pristina, Kosovo

Spitali Kestrina - Kongresi i Shoqatës së Gjinekologëve dhe Obstetërve

Image
Image
Image
Image

Gjej shpallje të ngjashme